Vi tilbyder den bedste rengøring i Danmark!

Så hvis du gerne vil opleve perfekte rengøringsresultater, så book rengøring hos ServiceHuset i dag eller få et online tilbud tilpasset dit hjem. Det vil du ikke fortryde! En af grundene til, at ServiceHuset er bredt accepteret og populær hos boligejere i Danmark på Sjælland, Fyn og i Jylland, skyldes  både professionalisme og gennemsigtighed i vores tilbud på rengøring. Samtidig, møder vi vores kunder med venlighed og hurtighed! SeviceHuset har et rigtig godt arbejdsmiljø som vi tror at mange vil misunde os og vi har også en målsætning om, at vi behandler vores kunder med samme store respekt! Du vil mærke at vores rengøringsassistenter er samarbejdsvillige og vil udføre rengøringen med en professionel indstilling, der vil imponere dig! Gennemført kvalitet er en selvfølge, når du får udført den bedste rengøring af ServiceHuset.

Her er hvad du bør vide om vores rengøring:

 • Online tilbud tilpasset dit hjem
 • Hurtig, problemfri og gennemsigtig bookingproces
 • Åbne priser
 • Ingen skjulte omkostninger –
 • Din egen kundeside, hvor du kan se besøgsplan, dine fakturaer, kontoudtog mm.
 • Garanteret tilfredsstillende service ved hver rengøring
 • Alle områder af rengøring til hjemmet dækkes
 • Grundigt trænede rengøringsassistenter med mange års erfaring
 • Vi er fuldt forsikrede!
 • Utallige tilfredse husejere i hele Danmark (læs kunde anmeldelser her)
 • Mere end 50.000 rengøringer om året

Så hvis du er ivrig efter at opleve flotte rengøringsresultater så book din rengøring hos ServiceHuset i dag, og vi lover at du ikke vil fortryde det.

Dit hjem er i sikre hænder

ServiceHuset er stolt af at være et troværdigt rengøringsfirma, som beboere, uanset om de bor på Sjælland, på Fyn eller i Jylland altid kan regne med. Vores ry er noget vi tager meget seriøst og stræber efter at opretholde gennem ærlig, dedikeret service. Pålidelig rengøringsservice er først og fremmest en sikkerhed for hvem du lukker ind i dit hjem. Så er det godt at vide, at alle vores medarbejdere har en ren straffeattest og er nøje udvalgt. Derudover vil du opleve at vores rengøringspersonale er venlige, respektfulde, samarbejdsvillige og 100% professionelle og grundige i deres arbejde.

Miljøvenlige rengøringsmidler

Til selve rengøringen har vi nøje udvalgt de produkter som er miljøvenlige uden at se på prisen. Vores rengøringsmidler opfylder ServiceHusets høje standarder for rengøringseffektivitet og alle rengøringsmidlerne er nedbrydelige og det sker allerede inden for 48 timer efter rengøringen. Dette er vi stolte af at kunne sige, selv om det burde være en selvfølge for alle. Du skal føle dig tryg hele vejen med bedste rengøring hos ServiceHuset.

Se også vores indlæg om Effektiv Rengøring, hvor vi nogle praktiske rengøringstip som du måske kan få gavn af.

Om ServiceHuset

ServiceHuset er en dansk ejet virksomhed, med opgaver indenfor rengøring og vinduespolering siden 1990. Selskabet leverer primært ydelser til private hjem og mindre virksomheder og institutioner, og har været under en konstant udvikling. I dag beskæftiger ServiceHuset ca. 130 assistenter og består af 3 selvstændige afdelinger på Sjælland, Fyn og Jylland med afdelinger i København, Århus, Odense, Fredericia og Ålborg. ServiceHuset dækker således det meste af Danmark med effektiv rengøring og tilfredse kunder.

 Grøn Smiley fra Arbejdstilsynet

-betyder at vi har orden på vores arbejdsmiljø.
Det skal være rart at være ansat – og det skal være rart at være kunde i ServiceHuset.
Vi har en ambition om at være Danmarks Gladeste Arbejdsplads.

Social ansvarlighed | Sponsorships

I ServiceHuset gør vi meget for at leve op til social ansvarlighed.
Vi er sponsor for, og støtter mange forskellige arrangementer,
bl.a. hjælp til kræftramte børn og sport for unge.

Vi støtter familier med kræftramte børn

 

ServiceHusets Hovedkontor

ServiceHusets Hovedkontor
Frederiksberg Allé 24, 1820 Frederiksberg C.:

Få et Rengøringstilbud