Effektiv rengøring med rengøringstips til din rengøring

bedste rengøring De fleste mennesker kan ikke lide at bruge for megen tid på rengøring, men de sætter pris på at have et rent hjem. Effektiv rengøring kan være tidskrævende, men du kan få det gjort lidt hurtigere, hvis du følger disse effektive rengøringstips:

1. Beslut at rengøre hele huset på en gang for de forskellige rengøringsopgaver

Et af de bedste rengøringstips der kan hjælpe dig med at rengøre effektivt, er at vælge en opgave, f.eks. støvsugning, aftørring af karme, gulvvask eller andet, og så gøre det for alle værelser i huset. I stedet for bare at vaske gulvet i køkkenet, skal du også vaske gulvene i badeværelset og soveværelset osv. Dette hjælper også med at reducere følelsen af træthed som let opstår.

2. Sæt alle dine rengøringsmidler i en spand eller i en kurv

Prøv at lægge alle de rengøringsmidler du bruger til at rengøre i en spand eller i en kurv.
Det minimerer den tid du ellers bruger på at lede efter rengøringsmidler når du har brug for dem. Næste gang du vil rengøre er alt hvad du behøver allerede på ét sted, hvilket gør det nemmere at starte på rengøringen.

3. Afstøvning og støvsugning

Inden du begynder at støve af eller støvsuge, skal du lukke for vinduer, undgå træk og evt. slukke for ventilatorer. Så undgår du at støvet hvirvler rundt i boligen. Afstøvning er mest effektiv og at foretrække, når du rengør bordplader, hylder, billedrammer, tv-skærme og områder der er svære at nå. Du kan også bruge en mikrofiber klud, fastgjort til enden af f.eks. et kosteskaft, til at rengøre steder der er vanskelige at nå.

4. Desinficer bordplader og køkkenoverflader

Bland en desinfektionsopløsning ved at bruge en kvart eller halv kop af eddike med en kop vand og brug dette til at desinficere de bakterier, der ligger på køkkenets overflader. Dette er en effektiv rengøringsmetode, fordi det reducerer mængden af kemikalier og ikke mindst, hvis du har børn eller allergier i familien.

5. Rengør og opfrisk dine madrasser

For at få dine madrasser til at dufte rene og friske, kan du blande lidt bagepulver, hvid eddike og tilsætte nogle dråber æterisk olie i en spraybeholder. Ryst godt og spray derefter blandingen på madrasserne og lad den stå i et par timer. Dette fjerner de fleste af de dårlige lugte, som din madras måtte have. Efter støvsugning af din madras, vil den aromatiske duft af olien sikre en friskhed og duft,som også kan bevirke at du får sover bedre.

6. Rengøring af opvaskemaskinen

Et effektivt rengøringstip til din opvaskemaskine er først at fjerne bundstativet og sørge for, at der ikke er snavs i bunden. Fyld derefter en kop med hvid eddike og kør en hel vask igennem uden andet end eddiken i opvaskemaskinen. Dette er et af de bedste rengøringstips til at fjerne snavs og dårlig lugt fra din opvaskemaskine.

Brug din tid på andet en rengøring

effektiv rengørigØnsker du at slippe for rengøring og bruge din tid på dig selv, familie og venner så er ServiceHuset et godt valg.
Hos ServiceHuset sikrer vi at du med vores professionelle rengøringsassistenter, der yder effektiv rengøring, får et frisk og rent hjem med brug af miljøvenlige rengøringsmidler.
Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag for at få et online rengøringstilbud der er tilpasset dit hjem, dine individuelle præferencer og dine ønsker.

Læs mere om Bedste Rengøring med ServiceHuset: Bedste Rengøring

 Grøn Smiley fra Arbejdstilsynet

-betyder at vi har orden på vores arbejdsmiljø.
Det skal være rart at være ansat – og det skal være rart at være kunde i ServiceHuset.
Vi har en ambition om at være Danmarks Gladeste Arbejdsplads.

Social ansvarlighed | Sponsorships

I ServiceHuset gør vi meget for at leve op til social ansvarlighed.
Vi er sponsor for, og støtter mange forskellige arrangementer,
bl.a. hjælp til kræftramte børn og sport for unge.

Vi støtter familier med kræftramte børn

 

ServiceHusets Hovedkontor

ServiceHusets Hovedkontor
Frederiksberg Allé 24, 1820 Frederiksberg C.: